BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 20, 2009

Papadom



salam kengkawan..
aku bz sketla skang ni..
chehh bz sgtla aku ni..
xdela bz sgt tp xsempat jek nak update blog ngan blog walking la..
huhuhu..

aritu aku gi tengok PAPADOM ngan hubby aku..
memula hb aku malas nk layan cite melayu ni
tp disebabkan wife nye yg lorat nk tengok,terpaksa la layan gak..
huhu..nasib baek ade hb yg baik kn?

memula aku tgk papadom tu mcm frust gak sb beginning cite tu slow sgt la..
trus hb aku mara "tula b,sibuk sgt nak tgk cite melayu..ameekkk"
huhu..mara sgt tu da siap sedia nk tdo...sian hb aku..
tp pastu citenye semakin best & klaka & sedih..
bole la layan & hb ku xjd tido..

utk filem ni aku bg 4 bintang ok..
mungkin kalo nk dibandingkan ngan cite negara luar, memang kita masih lom layak utk bersaing dgn diorang la kn..
tp bg aku, utk rating dlm negara cite ni memang best la..
antara filem melayu yg bagus walau jalan cite dia ringan..
kite perlu menyokong filem negara kita jika kita mahukan kemajuan dlm industri ini..
chehh macam la aku ni penggiat seni..
tapi aku hanya pengkritik filem yg x bertauliah saje..
apepon..
aku enjoy ngan filem papadom ni & 1st time hb aku xtido tgk filem melayu..
syabas buat aflin shauki..
cayalah..






8 comments:

Precious said...

Nak tengok .. nak tengok! Nape tak ajak kita? huhuhuuu ...

Uruchimaru @ kf said...

emm mcm best jak !!!

Saifura said...

precious:
jom tgk..i igt nk tgk lg skali la..mmg sentap.best..

Saifura said...

kf:
bg i utk cite melayu,papadom ni mmg best..tp citarasa memasing kn xsama..

Liyana said...

sume dah tengok..i je lum tengok lagi..nak tengok..hhehe

Saifura said...

liyana:
ape tunggu lg?jom pi tgk reramai..

dotblogspotdotkom said...

uihk.. seme org pakat tgk wayang je nih.....

Saifura said...

dotblogspotdotcom:
huhu..jom pi skali pakcik dot..

Related Posts with Thumbnails