BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 14, 2009

Aku Lambat!!



salam sume..
selamat pagi..
gud morning..

pagi2 da update blog ye?
kalo korang nk tau aku baru je sampai ofis kul 8.45..
huhu..
bukan sengaja lewat ok..
tp kitorg terpakse mengharungi jammed yg teramat sgt sehingga berada di tahap gaban bg diriku..
mane tak nye 1h 30min utk sampai ke ofis yg sepatutnye hanye 20min..

OMG..
xpenah2 melaka jammed sebegitu rupe..

yg paling kesian hubby ku..
huhu..da la ujan,jammed pulak..
pastu okoknye abes..
ape lg bukan main bengang lg si hb ni sb xdpt isap okok..


muke yg sedang dlm kebengangan


huhu..
i suke..
ulpss.. sory darling..

puas aku suh dia gelak-gelak..
nyanyi-nyanyi..
snap-snap..(sempat lg?)
lalalala..

last-last dia kate aku sengal..
ade ke patut?
sungguh xpatut..

utk menghilangkan ketensionannye,
kitorg pasang lagu disco & kasik dentam dentum guey nye kete..
(auta sket kasik penyedap cite)

bile sampai ofis,
barula diriku tau ade bas terbenam kat limbungan tu..
dek kerana kelembapan tanah yg sedang dikorek utk memperbesarkan longkang..
itu adalah pembaikan yg dilakukan oleh kerajaan negeri utk sistem pengairan di melaka..
tp lain plak kes nye pg td..

patutla polis trafik suh ikut pokok mangga..
tabik springgg utk abg polis..



6 comments:

Uruchimaru @ kf said...

emm nnti plg bagi sekotak rokok !!!

jejaka anggun said...

mak: uuuukkk uuukkkk ukkk.....
anak: huh? bondo eh, mak?
nurse: she said i love you....


so kalo merokok x bole ckp "i love you" sama mcm iklan kat dlm TV tuh.....

renung2kan...

Saifura said...

kf:
lom sempat smp opis,dia da bli okok..berhantu agaknye okok ni?

jejaka anggun:
xmakan saman..cane?

BuLaN iTu aKu said...

hubby u cute
u chumel..
siyesss

dotblogspotdotkom said...

tak payah le merokok tu.. kalu hb nak beli rokok.. mai habaq kat dia... p sedekah duit tu kat mesjid... ada juga pekdah nye...huhuhuhu

Saifura said...

bulan itu aku:
tq bulan..huhuhu..kembang sebesen jap..

dotblogspotdotcom
da bebuih mcm buih sabun da mulut ni pcik dot..jwpn slmt "1 ari nnt abg stop k.." ermmm..

Related Posts with Thumbnails